Werken binnen IT

Onze IT-medewerkers zorgen voor efficiënte digitale bedrijfsprocessen en een veilig en stabiel netwerk. Alleen met de deskundige ondersteuning en inzet van onze IT’ers kan Van Leeuwen haar klanten optimaal bedienen, haar bedrijfsdoelen bereiken en succesvol zijn.

Jouw rol binnen IT

Hoe ziet een werkdag eruit bij IT?

Onze IT-medewerkers doen niet allemaal hetzelfde. Als applicatie-medewerker ben je vooral druk met de invoering met SAP S/4 HANA, de nieuwste release van het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem van SAP. We rollen het systeem de komende jaren in de volle breedte uit over al onze bedrijven in het internationale netwerk.

Werk jij bij onze IT Infrastructure afdeling? Dan los je samen met je team IT-problemen zo snel mogelijk op. Je werkt aan het veilig houden van het netwerk, bent alert op risico’s en beantwoordt IT-vragen van collega’s. Waar mogelijk deel je je kennis over efficiënter en veilig werken met IT. Bij uitbreiding, verhuizing of sluiting van een van onze (internationale) kantoren of magazijnen ben jij met je team verantwoordelijk voor de aan- of afsluiting van de IT-systemen.

Vanzelfsprekend zorgen onze IT’ers ervoor dat ze goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Regelmatig volg je een training om je kennis op te frissen. Bij Van Leeuwen blijf je leren.

Verhalen van collega’s

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!