Werken bij Logistiek & Supply Chain Management

Logistieke dienstverlening en voorraadbeheer beschouwen wij als twee belangrijke kerncompetenties. Het op voorraad houden van een breed en diep voorraadassortiment stalen buizen, kokers, fittingen en flenzen is geen doel op zich. Dit doen we om beschikbaarheid voor onze klanten te garanderen.

Jouw rol binnen Logistiek &
Supply Chain Management

Hoe ziet je werkdag eruit bij logistiek

Onze logistieke medewerkers doen niet allemaal hetzelfde.

Werk je in een van onze magazijnen? 

Dan ben je een groot deel van je werktijd druk met het laden en lossen van buizen en buisproducten, en met het sorteren van alle materialen in onze magazijnen. Al onze voorraadlocaties zijn voorzien van deels of volledig geautomatiseerde systemen en hijs- en hefmachines. Kom je bij ons in dienst, dan leiden we je intern in zes tot acht weken op, zodat je de systemen en machines zelfstandig en veilig kunt bedienen.

Werk je op kantoor?

Dan houd je je vooral bezig met de logistieke planning en organisatie. Je hebt dagelijks contact met transportpartners, en met collega’s van onder meer sales, supply chain en IT. Met elkaar leiden jullie alle operationele processen in goede banen. Je regelt de import en export van onze producten, inclusief de juiste douane-documenten. Of je organiseert productinspecties en productcertificaten, zodat we kunnen aantonen dat klanten bij Van Leeuwen de beste kwaliteit producten krijgen.

Ben je logistiek teamleider?

Dan ben je dagelijks te vinden op de werkvloer om je team aan te sturen en te ondersteunen in het vinden van de beste logistieke oplossingen en service voor onze klanten. Je bent communicatief, open en benaderbaar en weet het beste in medewerkers naar boven te halen. Je bent oplossingsgericht en gebrand op het continu verbeteren van de logistieke processen, samen met je team.

Wat je ook doet als logistiek medewerker bij Van Leeuwen, je zorgt ervoor dat je bijblijft in je vakgebied. Regelmatig volg je een training om je kennis op te frissen, of dat nu gaat om het bedienen van een nieuw logistiek systeem of een leiderschapscursus. Bij Van Leeuwen blijf je leren.

Verhalen van collega’s

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!