Werken bij Sales

Bij Van Leeuwen staat de klant op nummer één. Onze salesmedewerkers investeren daarom veel tijd in het opbouwen en onderhouden van goede contacten met klanten. Door hun grondige kennis van onze producten, toepassingen en markten kunnen onze collega's klanten deskundig adviseren. En ze de beste oplossingen en service op maat bieden.

Jouw rol binnen Sales

Hoe ziet je werkdag eruit?

Werken in een van onze salesteams is bovenal afwisselend en dynamisch. Eigenlijk is geen dag hetzelfde. De ene keer begeleid je een kleine opdracht voor een klant die snel buizen uit voorraad nodig heeft. De andere keer werk je binnen een van onze projectteams aan de voorbereiding van een mega-order voor een klant met zeer specifieke wensen.

Hoe dan ook steek je een groot deel van je tijd in klantcontact. Je bent druk met de uitlevering van orders en met aanbiedingen aan klanten. Met collega’s van onder meer inkoop, logistiek en supply chain overleg je over hoe jullie samen de juiste producten, met de juiste specificaties op tijd bij de klant krijgen. Zo nodig klop je daarvoor aan bij collega’s van onze buitenlandse vestigingen.

Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat je goed op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt, het uitgebreide assortiment stalen buisproducten en alle bewerkingsmogelijkheden. Regelmatig volg je een training om je kennis op te frissen. Bij Van Leeuwen blijf je leren.

Verhalen van collega’s

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!