Werken binnen Finance

Onze financiële medewerkers spelen een belangrijke rol bij het succes en het financieel gezond houden van ons bedrijf. Ze ondersteunen de business met actuele financiële analyses en rapportages. Ze adviseren management en directie, onder meer over toekomstige investeringen en kostenbesparingen, en ze houden zicht op alle geldstromen. Ook verzorgen ze de jaarrekening, belastingaangifte en overige fiscale zaken.

Jouw rol binnen Finance

Hoe ziet een werkdag eruit?

Binnen financiën doen we niet allemaal hetzelfde. We hebben onze werkzaamheden verdeeld over vier verschillende disciplines: Accounting & Reporting, Business Control, Treasury en Fiscaliteit. De meeste collega’s houden zich bezig met een van de vier disciplines, maar allemaal steken ze een groot deel van hun tijd in het verzamelen van actuele, financiële data.

Als medewerker van Accounting & Reporting werk je aan actuele financiële analyses en rapportages waarmee jullie team het management van Van Leeuwen 24/7 inzicht biedt in de financiële positie van het bedrijf. Alleen zo kan het management belangrijke keuzes maken, bijvoorbeeld voor nieuwe investeringen.

Als medewerker van Business Control houd je je vooral bezig met de planning- en controlcyclus binnen ons bedrijf. Samen met je collega’s maak je investeringsanalyses, balansen, begrotingen, jaarrekeningen en een meerjarenplanning. Verder denken jullie mee over strategie en bedrijfsdoelen en geven jullie het management hierover advies.

Als Treasurer reguleer je samen met je team de geldstromen binnen ons bedrijf. Jullie bewaken de boekhouding, zorgen ervoor dat het bedrijf winst blijft maken en het geld op de goede plekken wordt ingezet. Daarover voorzien jullie het management van advies.

Als Belastingadviseur verzorg en controleer je belastingaangiftes, en controleer je belastingaanslagen. Daarnaast zorg je ervoor dat je steeds heel goed op de hoogte bent en blijft van alle laatste fiscale wet- en regelgeving, zodat je het management deskundig kunt adviseren over fiscale vraagstukken en voordelen.

Verhalen van collega’s

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!