Werken bij Inkoop

Onze inkoopmedewerkers zetten alles op alles voor een goede relatie en samenwerking met leveranciers. Ze hebben uitgebreide kennis van onze producten, producttoepassingen en markten. Zo slagen ze er altijd in de gewenste buisproducten op tijd voor onze klanten in te kopen.

Jouw rol binnen Inkoop

Hoe ziet je werkdag eruit binnen Inkoop?

Je belt en mailt voortdurend met leveranciers om samen tot goede en scherpe afspraken te komen. Welke specifieke eisen onze klanten ook hebben, jij stelt alles in het werk om er samen met onze leveranciers voor te zorgen dat de juiste producten, met de juiste specificaties op tijd beschikbaar zijn. ‘Nee’ verkopen past niet in jouw straatje.

Daarnaast ben je samen met je inkoopcollega’s verantwoordelijk voor het goed op orde houden van de voorraden. En voor de inkoop voor projecten en klantspecifieke voorraden. Vrijwel dagelijks overleg je met collega’s van onder meer sales, logistiek en supply chain om klanten het beste te kunnen bieden. Zo nodig klop je aan bij de inkoopcollega’s van onze buitenlandse vestigingen.

Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat je goed op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt, het uitgebreide productassortiment en alle bewerkingsmogelijkheden. Regelmatig volg je een training om je kennis op te frissen. Bij Van Leeuwen blijf je leren.

Verhalen van collega’s

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!