Werken binnen HR

Ze richten zich op de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en zijn nauw betrokken bij de werving & selectie van nieuwe collega’s. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de uitvoering van de HR-agenda. Ze zetten nieuwe HR-projecten op, voeren deze uit en leiden onder meer de salarisuitbetalingen en de verzuimadministratie in goede banen.

Jouw rol binnen HR

Hoe ziet een werkdag eruit?

Als HR-medewerker heb je een afwisselende agenda. Je adviseert collega’s op alle niveaus over training en ontwikkeling, over hun volgende loopbaanstap, of over vitaal en gezond aan het werk blijven. Dat betekent dat je het ene moment om tafel zit met een manager om zijn of haar volgende carrièrestap te bespreken. Het andere moment overleg je met een logistiek medewerker uit het magazijn of die openstaat voor jobrotation. Of je bespreekt met een collega hoe hij of zij na verzuim de draad weer kan oppakken. Jij kunt goed en snel schakelen tussen onze verschillende werknemersgroepen.

Samen met je HR-collega’s denk je voortdurend na over nieuwe manieren om collega’s te werven en onze werving- en selectieprocessen te verbeteren. Ook beantwoord je HR-gerelateerde vragen van teammanagers die hiervoor geregeld bij je aankloppen.

Je werkt ook mee aan de uitrol van een nieuw leiderschapsprogramma, aan een nieuw state-of-the-art e-learning aanbod en aan een nieuw traineeprogramma om wereldwijd nieuw jong talent aan te trekken en te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Ook werk je samen aan de opzet en invulling van nieuwe ontwikkeltrajecten voor iedere individuele medewerker. Elk jaar bespreken we de voortgang met collega’s, zo werken we toe naar een permanente leercultuur.

Verhalen van collega’s

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!