Het sterkste onderdeel dat Van Leeuwen biedt is niet van staal.

Toe aan een eerste of nieuwe stap in je carrière? Van Leeuwen biedt aantrekkelijke functies op het gebied van sales, inkoop, logistiek, finance, IT, supply chain en HR. Van banen voor starters tot en met ervaren managers. Ons sterkste onderdeel is het team van medewerkers dat wereldwijd lokaal voor klanten klaar staat. En die geven wij ruimte om te groeien!

Wie we zijn


Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. In bijna honderd jaar is het familiebedrijf uitgegroeid tot de wereldwijde nummer één in stalen buizen. We leveren onze producten en diensten aan zeer diverse markten en klanten. Klanten verwerken onze buisproducten bijvoorbeeld in constructies zoals bruggen, bouwkranen en stadions. In meubelen, gebouwen, olieplatforms, zuivelinstallaties, lantaarnpalen. In vervoersmiddelen zoals auto’s, vrachtwagens en schepen.

We leggen ons toe op de inkoop, voorraadplanning, bewerking en distributie van buisproducten en houden ook specifieke voorraden aan voor klanten. Daarnaast voeren we grootschalige, complexe projecten uit. Denk aan miljoenenorders voor de olie- en gasindustrie. Vaak zijn we vanaf het allereerste begin bij projecten betrokken. Zo kunnen we meedenken met klanten over de beste oplossingen.

Ons hoofdkantoor staat in Zwijndrecht. We beschikken over 75 kantoren en voorraadlocaties in 33 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika. Vanuit dit wereldwijde netwerk bieden we onze specialistische kennis aan van buistoepassingen, buisbewerkingen, sourcing, voorraadplanning, projectmanagement, logistiek en distributie. Zo leveren we alle onderdelen die klanten nodig hebben om succesvol te zijn. Op tijd, op locatie, op maat.

Van Leeuwen als werkgever


Het sterkste onderdeel dat Van Leeuwen levert is niet van staal: het is ons team van 2.400 trotse medewerkers dat wereldwijd lokaal voor de klant klaar staat. Hun kennis, ervaring en ambitie zijn bepalend voor het succes van zowel de klant als Van Leeuwen. Logisch dus dat wij onze medewerkers alle ruimte en kansen bieden om verder te leren en te groeien.

Voor de komende jaren hebben we een ambitieuze HR-agenda waarin de ontwikkeling van medewerkers centraal staat. We ontwikkelen een state-of-the-art e-learning aanbod, en rollen een nieuw leiderschapsprogramma uit.

Daarnaast starten we met een nieuw traineeprogramma om wereldwijd jong talent aan te trekken en te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Zo blijven onze mensen zich uitgedaagd voelen en plezier houden in hun werk. En kunnen ze met trots blijven zeggen: ‘Ik werk bij Van Leeuwen.’

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in Van Leeuwen als werkgever, maar zie je niet gelijk een geschikte vacature? Wil jij de mogelijkheden ontdekken om jouw kennis en vaardigheden in te zetten bij Van Leeuwen? Via onderstaande button kun je ons een open sollicitatie sturen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!